درباره استیک و انواع آن بیشتر بدانیم

 

خیلی از ما عاشق گوشت قرمز هستیم و فکر می کنیم اگر یک روز گوشت نخوریم انگار آن روز غذا نخورده ایم. شاید چنین تصوری نادرست باشد اما لذت خوردن گوشت را نمی توان انکار کرد. یکی از بهترین راه ها برای لذت بردن از گوشت قرمز، طبخ و خوردن استیک است. حالا تصور کنید برای صرف استیک به رستوران رفته اید و می خواهید یکی از استیک های منو را انتخاب کنید؛ ریب‌ آی یا تی بُن؟ برای این که با تفاوت های اسامی و روش های طبخ آن ها آشنا شوید خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم.

 

ریب‌ آی (Rib-eye Steak)

ریب آی یک استیک قدیمی و کلاسیک است که از دنده گاو گرفته می‌شود، طعم لذیذی دارد و بسیار نرم است. همانطور که حدس می‌زنید دلیل این نرمی و خوشمزگی وجود ذخایر چربی در این قسمت از گوشت است، به همین دلیل می‌توان آن را روی باربکیو هم کباب کرد. بهترین مقدار پختگی برای این استیک بین آب‌دار-متوسط و متوسط است. هنگام طبخ استیک ریب آی دقت داشته باشید که بهترین روش، پختن گوشت به همراه استخوان آن است. گوشت را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کمی بیشتر از قسمت‌های دیگر بپزد.

 

سیرلوین (Sirloin Steak)

این برش از گوشت طرفداران زیادی دارد و از بالای بخش میانی جسم گاو گرفته می‌شود. این قسمت شامل شانه نمی‌شود و بسیار نرم و آغشته به چربی است. قبل از طبخ باید با دقت تمام قسمت های غضروفی را از گوشت جدا کنید.

 

فیله (Fillet Steak)

این استیک کم چرب ترین و تردترین نوع آن است. از گوشت فیله معمولا برای درست کردن غذاهایی مثل استرگانف استفاده می شود. همچنین می توان با پهن و صاف کردن آن ساندویچ استیک درست کرد. گوشت انتهای کپل معمولا در تهیه شاتوبریان استفاده می شود، در حالی که برش فیله میانی بخش اصلی فیله و اغلب گران‌ترین قسمت گوشت است. با چند ضربه دست به گوشت، رطوبت اضافی آن را بگیرید. برای پختن گوشت از بیشترین دما استفاده کنید. مراقب گوشت‌هایی که غشای آبی ‌رنگ دارند و اصطلاحا به آن‌ها پوست نقره‌ای می‌گویند باشید چرا که این قسمت باید از گوشت جدا شود؛ درغیر این صورت هنگام پخت، گوشت جمع شده و استیک شما سفت می‌شود.استیک و انواع طبخ آن,آشنایی با استیک و انواع طبخ آن

تی بُن (T-bone Steak)

یک تکه گوشت قرمز بزرگ که یک سمت آن راسته و سمت دیگر آن فیله است، بنابراین می توان گفت ترکیب خوبی از هردوی آن‌ها است. مقدار پخت این دو بخش از هم متفاوت است بنابراین هنگام پخت باید خوب مراقب استیک باشید.

 

فلت آیرن (Flat Iron Steak)

این استیک یک برش خوب و باارزش از گوشت شانه گاو است و این روز‌ها در انگلستان بسیار طرفدار دارد. گوشتی ترد و خوش عطر که به خوبی در سس خوابانده می‌شود و بهتری مقدار طبخ آن آب‌دار یا آب‌دار-متوسط است. 

 

این گوشت را حتما باید روی یک سطح بسیار داغ طبخ دهید. قبل از سرو استیک روی آن یک تکه کره بگذارید، سپس بدون فشار با فویل بپوشانید و اجازه دهید 3 دقیقه بماند تا کره روی گوشت آب شود.

 

درجه آمادگی استیک Steak Degrees Of Doneness

معمولا هنگام سفارش این غذا در رستوران، از شما در مورد مقدار پختگی و خامی یا به اصطلاح درجه آمادگی آن سوال می شود. پختگی گوشت بسته به سلیقه شما به پنج سطح دسته بندی می شود :

 

1- آب دار Rare

2- آب دار – متوسط Rare-Medium

3- متوسط Medium

4- متوسط – مغز پخت Medium-Well

5- کاملا مغز پخت راهنمای پخت انواع استیک, روش های طبخ استیکدرباره استیک,روش پخت استیک

برای تبلیغات شما در این وبلاگ با ما در ارتباط باشید.

طرز تهیه انواع فینگرفود معروف و خوشمزه

طرز تهیه انواع غذا با تن ماهی 98تن ماهی یکی از مواد غذایی بسیار پرطرفدار است که می توان با استفاده از آن انواع غذاها را تهیه کرد. مانند ماکارونی، سالاد، کتلت و … . ما در این بخش گهر طرز تهیه انواع غذا با تن ماهی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

گوشت ,استیک ,یک ,طبخ ,steak ,قسمت ,از گوشت ,این استیک ,گوشت را ,steak این ,می شود

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

naabzist اندیشه ها و نظرات یک برنامه نویس و بازی ساز farshidamani-1 ارشادی Victor گلاب و خواص گلاب مجتمع آموزشی فنی وحرفه ای گرین Darryl Christine